Seniordating på nettet?

Hej,

Jeg er tvivl om jeg tør kaste mig ud i ”seniordating” på internettet. Jeg er en kvinde på 69 som er blevet alene for et år siden, da min mand gennem over 40 år forlod mig. Jeg var utrolig ked af det, og har brugt lang tid på at snakke om det med veninder og familie. Nu er jeg kommet så langt at jeg se lidt fremad, og har tænkt tanken: tænk hvis jeg kunne finde en mand.

Jeg kender ikke nogen mænd jeg kunne tænke mig at se og har nu et stykke tid overvejet dating på internettet, men er lidt usikker på at kaste mig ud i det. Vil du råde mig til at prøve det? Og har du nogle gode råd?

Kh Lis

 

Kære Lis,

Ja, det lyder som en god idé. Der er mange, som finder en partner via dating på nettet. Man skal ofte have en vis portion tålmodighed og vedholdenhed, men man er jo selv herre over om man kun ser på målet eller også formår at nyde rejsen. De fleste når at mødes med en del hvor kemien ikke lige passer inden de finder en person hvor der er gensidig tiltrækning og matchende værdier. Så mit råd til dig er at være åben og nysgerrig og forsøge også at nyde møderne med de mænd hvor det viser sig at I ikke passer som partnere.

Hvis du gerne vil læse lidt om netdating og få nogle god råd til hvordan du bedst skriver en profil etc. så er der mange bøger om dating som du kan blive inspireret af, bl.a. ”Dating for dig” skrevet af Maria Marcus som selv har erfaring med dating som senior. Den er udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket.

Der er mange forskellige dating sider, så du kan kigge lidt på dem og se hvad der tiltaler dig. Priserne og betingelserne varierer en smule. Dating.dk er Danmarks største netdating side og her er 25% af brugerne over 50 år, så seniordating er helt normalt. Der er også datingsider som kun henvender sig til +50 segmentet:

Hvis du ønsker en partner som er væsentlig yngre end dig selv kan du også forsøge dig på www.cougarcentral.dk.

Nogle af fordelene ved dating på nettet er, at du kan lære en person at kende ved først at læse vedkommendes profil, så kan I skrive til hinanden og derefter anbefaler jeg at tage en snak i telefonen inden I mødes første gang. Opgiv først dit telefonnummer når I har skrevet sammen og du føler dig godt tilpas med vedkommende og brug ikke dit eget navn og adresse i din offentlige profil.

Det er altid en god idé at mødes et offentligt og neutralt sted til første møde, f.eks. på en café eller lignende. Det kan også være godt at aftale et kort møde til første date, så man ikke føler sig forpligtet til at sidde gennem en lang middag f.eks. hvis det efter 2 minutter viser sig at man slet ikke bryder sig om personen.

Jeg ønsker dig god fornøjelse og held og lykke med dine eventyr i seniordating verdenen!

 

De bedste hilsener,

Susan

Gratis guide: Undgå de 3 største faldgruber for seksualiteten i alderen

JA TAK, send mig den gratis guide "De 3 største faldgruber for seksualiteten i alderen - og hvordan du undgår dem" og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev med nyheder og inspiration.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Enkemand | Seniorseksualitet.dkSeniorseksualitet.dk - 30. september 2013

    [...] I forhold til at møde kvinder, så er der måske muligheder i dit sociale liv, og ellers så kan internettet være en god måde at finde ligesindede, som har samme behov. Hvis du har mod på at afprøve det, så kan du måske have glæde af mit brevkassesvar Seniordating på nettet, som du kan læse her. [...]

Skriv et svar