Referencer fra foredrag

 

Referencer for foredraget “Kærligheden har ingen udløbsdato”

 

”Vi kan varmt anbefale Susan Ahrensbachs foredrag/dialog om sexlivet mellem ældre, et tabuiseret emne, som Susan var dejlig til at formidle.

Vi oplevede et varmt, givende, veldisponeret og vedkommende oplæg, som gav os en viden og forståelse for, at der er sexlyst i alle aldre og kærlighedslivet har mange sider. Emnet gav baggrund for en spændende dialog.”

Anne-Lise Hoffmann, Formand for Ældre hjælper Ældre Besøgstjenesten Vanløse

 

”Vi havde efter aftale Susan på besøg i Humlebæk dagcenter.

Her holdt hun på opfordring et oplæg om Ældres kærlighedsliv og seksualitet.

Oplægget var en succes!

Dagcenterets brugere blev nænsomt indført i det for mange følsomme emne. Indholdet var afbalanceret og velvalgt i forhold til vores brugere. Susan indledte med ældres kærlighedsliv og arbejdede sig derefter over i ældres seksualitet. Det viste sig at være et vedkommende emne for alle tilstedeværende.

I løbet af seancen var Susan på bedste vis i stand til at aflæse, åbne og ramme målgruppen, så spørgsmål, samtale og dialog flød i en lind strøm.

Alle følte sig hørt og godt behandlet.

Jeg kan varmt anbefale Susans oplæg og Susan som oplægsholder og underviser i dette emne og står gerne til rådighed med uddybende kommentarer.”

Dagcenterleder Ole Kjær Hansen, Humlebæk Dagcenter

 

“Kærlighed har ingen udløbsdato er et spændende emne som Susan på dejlig måde fik formidlet til medlemmerne af HK Senior Service på et møde i Vanløse Kulturcenter.

Vi var 35 seniorer af begge køn, som spændte mødte op for at høre om emnet, under overskrifterne; kærlighed, berøring og seksualitet. En god gennemgang af de forandringer der sker i kroppen og hvilke muligheder der er for at kompensere herfor. Ved den efterfølgende diskussion kom alle til orde enten i plenum eller efterfølgende spørgsmål til Susan. En meget tilfredsstillende dag, med god information. Efterfølgende har medlemmerne udtrykt stor tilfredshed med emnet.”

Kurt Magnus Børgesen, Formand for HK Senior

 

Eksempler på tilbagemelding fra tilhørere:

“Meget interessant – god information. Du var sober, velformuleret og oprigtig. Dejligt.”

“Skønt at sådan et tabu emne bliver taget op. God oplægsholder. Jeg følte mig godt oplyst. God åbenhed.”

“Godt med en praktisk orienteret, realistisk gennemgang af “problemerne”. Behagelig afslappet, naturlig tilgang til emnet.”

“Dejligt at høre om relevante ting. Behagelig stemning. Nænsomt oplysende.”

“Jeg er glad for den måde som sexlivet mellem ældre blev talt om på et naturlig og positiv måde. Heldigvis uden at missionere eller være ensidig. Tak!”

“Fortalt på en seriøs og behagelig måde. God fremstilling, og overraskende afslappet.”

“Jeg lærte en masse, det var supergodt! Varm, lyttende. Super dialog.”

Sexlivet mellem ældre