Foredrag og undervisning

Jeg holder foredrag og undervisning både for fagpersoner og for seniorer.

 

Undervisning og oplæg til fagpersoner

Jeg underviser i ældres seksualitet på f.eks. SOSU-skoler og holder oplæg om Ældre, kærlighed og seksualitet for personalet på plejecentre, hospice og lignende steder. Undervejs er der god mulighed for at stille spørgsmål og få belyst eventuelle konkrete problemstillinger på den pågældende arbejdsplads. Det er også muligt at arrangere en temadag om seksualitet, hvor der er tid til også at arbejde med opgaver og cases i grupper eller f.eks. udarbejde en seksualpolitik for arbejdspladsen. For referencer fra undervisning se her.

Kontakt mig uforpligende til en snak om undervisning, oplæg eller temadage  Kontakt

 

Foredrag for seniorer

For seniorer holder jeg foredraget “Kærligheden har ingen udløbsdato – der er hjælp at hente”. Det bliver bl.a. bestilt af aftenskoler, dagcentre og grupper af ældre. For referencer se her. Nedenfor ses eksempel på beskrivelse af foredraget til brug i kataloger, opslag før afholdelse el. lign.

Kontakt mig uforpligende til en snak om foredrag  Kontakt

 

Kærligheden har ingen udløbsdato
 – der er hjælp at hente

Sensualiteten har vi med os hele livet og kærligheden har ingen udløbsdato. Den giver øget energi, glæde og hjælper med at holde os unge. Vi har alle brug for kærlighed og berøring hele livet igennem, så kom og lær hvordan du kan få eller bibeholde et rigt og tilfredsstillende kærlighedsliv op i årene, uanset om du er alene eller lever i parforhold. Sexolog Susan Ahrensbach fortæller om de forandringer som sker med årene, både på det fysiske og mentale plan, og hvordan man kan tackle det på en god måde og opnå et dybt tilfredsstillende kærlighedsliv. Susan Ahrensbach har ekspertise i seniorers kærlighedsliv og deler sin viden, gode råd og til sidst i foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål anonymt.