Bog titel elsk hele livet af Maria Fonfara

Elsk hele livet af Maria Fonfara

Jeg blev første gang gjort opmærksom på Maria Fonfaras billeder til en sexologisk kongres. Over frokosten snakkede vi om ældres seksualitet og en af de andre sexologer anbefalede mig at se Maria Fonfaras billeder. Jeg kontaktede Maria Fonfara, og min kollega havde ret – billederne var helt fantastiske! Maria Fonfara var så venlig at lade mig bruge billederne til fremlæggelsen af min hovedopgave om Ældres Seksualitet på sexolog-uddannelsen, og de understøttede på smuk vis budskabet i min fremlæggelse.

Nu er portrætterne udkommet i bogform med tilhørende tekst som fortæller om de mennesker vi ser på billederne. 24 ældre taler åbent om kærlighed og sex. Det er ærlige, intime beretninger af mennesker som står frem og står ved deres seksualitet og lyst. Meget livsbekræftende og for nogle måske også lidt uvant at se og læse om. Fortællinger om både livslang kærlighed, seksuel blomstring efter mange års dvale, mistet potens, længslen efter en kæreste, nyforelskede 80-årige og alt derimellem.

Nis på 99 år siger: ”Jeg har ikke nogen fast kæreste, men jeg dater lidt med Inger; hun er 103 år, men en skøn kvinde. Ellers er jeg blevet lidt for gammel til at løbe efter kvinderne, men heldigvis løber de stadig efter mig.”

Her kan du se nogle af billederne fra bogen:

http://www.bt.dk/danmark/se-de-skoenne-billeder-aldrende-elskere-og-elskerinder

Gratis guide: Undgå de 3 største faldgruber for seksualiteten i alderen

JA TAK, send mig den gratis guide "De 3 største faldgruber for seksualiteten i alderen - og hvordan du undgår dem" og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev med nyheder og inspiration.

No comments yet.

Skriv et svar